avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen principal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen principal

Bună. Ce se poate intampla daca eu am un CAEN la activitate principala si eu fac cu totul alta activitate? Adica pt CAEN-ul care l-am declarat la infiintare inca nu am reusit sa fac nici o factura, dar in alta activitate as putea sa obtin niste oportunitati de afaceri. Nu stiu exact care activitate o sa imi aduca primul venit sau profit. Vreau sa stiu daca pot fi sanctionat ca fac alta activitate dintre cele secundare, decat cea principala.
Am declarat mai multe activități secundare.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:45, 10 Martie 2017
Daca si acea activitate secundara este autorizata la registrul comertului si apare pe certificatul constatator, este in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Deschidere p.l. intreprindere individuala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc infiintarea unui punct de lucru la o intreprindere individuala. Domeniul principal de activitate e comert (inca nu am actele ca sa pot ... (vezi toată discuția)