Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca s-a mai schimbat ceva in legatura cu poprirea pe salariu, in sensul ca, vreau sa-mi fac un card de salariu si sa nu imi opreasca si acei bani, cu toate ca firma la care lucrez vireaza in fiecare luna o treime din salariu la executorul judecatoresc. Va multumesc!
Eu nu am alta executare silita, dar stiu ca in momentul in care s-a facut poprirea, s-au trimis adresa la banci unde se facea poprire pe conturi, de aceea va intreb daca in momentul de fata e aceeasi situatie, am un an de cand am poprirea. Va multumesc!
Daca la banca unde va deschideti cont executorul a trimis adresa de poprire, banca e obligata sa va retina din salariu. Odata cu deschiderea contului de card sa duceti eventual o adeverinta de la serviciu in care sa se specifice ca vi se retine 1/3 salariu in contul acelei popriri.
Dubla proprire
mosu1907
Buna ziua! Unui prieten in urma unui imprumut ce nu a mai putut fi achitat la timp se pune proprire pe salariu prin executor bancar. Executorul trimite adresa ... (vezi toată discuția)