avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Distrugere electrocasnic de catre un lucrator care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Distrugere electrocasnic de catre un lucrator care executa o lucrare la mine in casa

Un lucrator al unei firme care instala la mine in casa un senzor de gaze mi-a distrus accidental plita ceramica. Lucratorul este dispus sa suporte doar paguba pentru sticla ceramica sparta nu si pentru inlocuirea plitei electrice. Din pacate plita este montata in 2010 si nu se mai gasesc piese de schimb, deci eu voi fi nevoit sa inlocuiesc plita. Eu solicit lucratorului sa ma despagubeasca pt valoarea unei noi plite similare cu cea avariata. Pot actiona in judecata firma pentru recuperarea intregului prejudiciu, sau sa ma multumesc cu contravaloarea pieseid efecte si eu sa suport cheltuiala cu intregul electrocasnic inlocuit.

Alte discuții în legătură

Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Ni s-au oprit gazele de trei săptămâni pentru că doi proprietari refuză montarea senzorilor în apartamentele lor. care e rezolvarea în această situație? Nevermind Nevermind Buna ziua, Ne lovim la nivel de bloc de urmatoarea problema : In urma unei verificari, s-a oprit gazul in bloc pe motiv de lipsa senzori individuali ... (vezi toată discuția)
Obligativitate montare detector gaze Bucureșteanxzy Bucureșteanxzy Buna ziua, Am o intrebare legata de obligativitatea montării detectoarelor de gaze. La verificarea de acum 2 ani, nu aveam termopan nici la bucatarie, ... (vezi toată discuția)