avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi sa luat placutele de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi sa luat placutele de inmatriculare

Buna ziua as dori sa intreb am fost oprit de catre politie si mi sa verificat seriile de pe caroserie si nu sa potrivit cu cele de pe talon dar eu am platit asigurare pe ele si aveam verificare si am ramas fara placute si fara permis as dori sa stiu cum recuperez numerele si permisul sau cit timp pot politisti sa imi retina placutele ca mentionez ca caroseria cu seriile de pe talon o am acasa multumesc
Cel mai recent răspuns: lupci , utilizator 20:26, 9 Martie 2017
Caroseria o ai acasa ????
Prietene ... ai condus o masina cu numere de inmatriculare false !!!!
Mai exact o masina neinmatriculata.
O sa iti recuperezi permisul dupa ce e anulat si o sa dai din nou examen.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumuri publice cu numere false de inmatriculare vezecs vezecs Buna ziua, Dupa cum spune si titlul am fost oprit in trafic de organele de politie unde s-a constatat ca numerele aplicate pe masina sunt false. Sa va explic ... (vezi toată discuția)
Cerere de prelungire dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, respinsă. mai pot face ceva să mi se prelungească? Rasniceanu Adi Rasniceanu Adi Am circulat cu o mașină cu numere false și mi sa făcut dosar penal pina acum procurorul mi-a aprobat dreptul de a circula și a clasat și un caz acela că ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie sau nu? yaya yaya As dori, daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie. Am fost oprita de catre un agent de circulatie deoarece masina pe care o conduceam avea placutele de ... (vezi toată discuția)