avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere fara contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere fara contract

Ce se poate intampla daca o persoana nu are contract de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Teea Eliade , Avocat 18:20, 9 Martie 2017
Nimic :)

Un contract de închirere este un contract consensual, deci valabil fara formalitati. Dar, proba acestuia este dificil de facut.

Mai sunt si alte consecinte juridice. Pe ce perioada s-a stabilit ca este inchiriata imobilul? Suneti chiriasul sau proprietarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitatea unui contract de inchiriere AntoniaF AntoniaF Buna. Sper ca puteti sa imi spuneti care este validitatea unui contract de inchiriere a unui apartament scris de mana in situatia in care proprietarii nu vor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc sa aflu dacă este valabil un act adițional ... Alecsia2000 Alecsia2000 Bună ziua! Doresc sa aflu dacă este valabil un act adițional încheiat după o pauza de un an în care nu s-a mai încheiat niciun act de închiriere (chiar ... (vezi toată discuția)
Proprietarul casei în care stau fără contract de închiriere a vândut imobilul. pot fi obligat să mă mut imediat? serios66 serios66 stau cu chirie la o casa pe care am inchiriato verbal fara contract de inchiriere mentionez faptul ca stau acolo de 2 si 6 luni si m au tot dus cu vorba ca o ... (vezi toată discuția)