avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschiderea unei afaceri de apartament
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschiderea unei afaceri de apartament

Buna ziua,

Doresc sa deschid o afacere cu vanzarea de torturi facute acasa si ma gandeam sa fac totul legal si poate pot atrage fonduri europene.
Din informatiile cautate pe net, am inteles ca pentru a functiona o firma in apartament trebuie schimbata destinatia acestuia.
Prima intrebare este daca pot face in vreun fel legal crearea torturilor in bucataria din apartament si apoi vanzarea lor catre clienti, iar a doua este daca exista fonduri europene pentru aceasta idee?

Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: MadalinCristea , utilizator 20:28, 9 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)
Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)