avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschiderea unei afaceri de apartament
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschiderea unei afaceri de apartament

Buna ziua,

Doresc sa deschid o afacere cu vanzarea de torturi facute acasa si ma gandeam sa fac totul legal si poate pot atrage fonduri europene.
Din informatiile cautate pe net, am inteles ca pentru a functiona o firma in apartament trebuie schimbata destinatia acestuia.
Prima intrebare este daca pot face in vreun fel legal crearea torturilor in bucataria din apartament si apoi vanzarea lor catre clienti, iar a doua este daca exista fonduri europene pentru aceasta idee?

Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: MadalinCristea , utilizator 20:28, 9 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)
Societate turism IancuMario IancuMario Bună seara, Încep prin a spune ca sunt absolut nou în acest domeniu cu experiență 0. Dețin un teren de aproximativ 500 de metri pătrați în Eforie ... (vezi toată discuția)