avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare sau Donatie apartament Parinti-Copil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare sau Donatie apartament Parinti-Copil

Buna ziua ,

Parintii mei care sunt propietari unui apartament doresc sa ma puna copropietar sau sa-mi vanda apartamentul sau sa mi-l doneze.Din cauza bancilor le este teama ca nu mai pot plati ratele de la ifn uri
inca nu avem probleme cu ifn-urile.,dar vrem sa fim sigur ca apartamentul este sigur. Care ar fi solutia ideala si care nu este atat de costisitoare. Specific faptul ca sunt singur la parinti si nu sunt probleme de atac in instanta in cazul de succesiuni .Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
Danielclaudiu, utilizator
Dacă există credite bancare ce nu sunt achitate, dvs vi se pot executa bunurile, inclusiv imobilul lăsat de părinții dvs.
Dacă nu aveți frați, părinții vă pot face un testament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sunt disperat ! raulmare raulmare Buna , incep sa spun ca sunt deja disperat si inca nu am intrat in executare dar situatie e disperata oricum pt. mine . Sa va explic : De 2 ani am facut un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune fără prezența tuturor succesibililor. este posibil așa ceva? silvia159 silvia159 Buna ziua. Am fost 4 frati. Avem in proprietate, in urma succesiunii ce a rezultat dupa decesul parintilor, un apartament in Bucuresti. Dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
Schimbarea proprietarului al unui contract ipotecar july81 july81 Buna ziua, problema mea e legata de un apartament. In urma cu 3 ani, parintii mei au achizitionat un apartament printr-un imprumut de la cec, binenteles ... (vezi toată discuția)