avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie imobil Prima Casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie imobil Prima Casa

Buna ziua,
Este obligatorie asigurarea PAD a unei locuinte achizitionate prin Prima Casa, chiar daca locuinta mai are o asigurare facultativa pentru toate daunele cesionata la banca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:19, 10 Martie 2017
Da, este. Asigurarea PAD acoperă o zonă de risc ce reprezintă o franșiză (parte de risc lăsată în seama asiguratului) pentru polița facultativă.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla asigurare locuinta AdrianGal AdrianGal Buna ziua Am o polita de asigurare facultativa a locuintei, aferenta unui credit ipotecar, cesionata in favoarea bancii. Banca ma obliga sa cesionez in ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar Am un credit imobiliar la care asigurarea locuinţei o fac eu, anual, şi o cesionez băncii, şi am alt credit cu garanţie imobiliară (pe altă locuinţă), ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca intocmesc o polita de asigurare medie cu cesiune in favoarea bancii, pt un imobil ipotecat, mai este necesara asigurarea obligatorie pe ... (vezi toată discuția)