avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie ca la sediul social nu se desfasoara ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie ca la sediul social nu se desfasoara activitate economica

Buna ziua, unde gasesc informatii despre ce anume ar trebui sa fac pentru a nu pune proprietarul , care mi-a gazduit sediul social, in situatia de a plati impozit majorat.

multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:33, 10 Martie 2017
Declaratia o depune proprietarul la Directia de taxe si Impozite locale. Formularul il gaseste acolo.
multumesc. doream s-o scutesc de corvoada, are 80 de ani
Completati formularul dumneavoastra si il depuneti la registratura, dar cu datele si semnatura proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social in spatiu inchiriat de asociatie de proprietari mliviubv mliviubv Buna ziua as dori sa infintez sediul social pentru un srl-d intr-un spatiu pe care il inchiriez de la asociatia de proprietari as dori sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare firma 2012 marla marla Buna ziua. Voi deschide o firma cu sediul social in Bucuresti si punctul de lucru in alta localitate si as vrea sa stiu dc pasii de mai jos sunt corecti si ... (vezi toată discuția)
Impozit clădire sediu sc dar cu activitate în punct de lucru Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua! În data de 06.07.2017 am înființat o firmă cu sediul la domiciliu pentru a mă înscrie în proiectul start up nation.Punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)