avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract administrator/contract de managemant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract administrator/contract de managemant

Buna ziua,

va rog sa-mi confirmati ca pentru cele 2 tipuri de contracte trebuie retinute aceleasi taxe, respectiv:
1. contributia individuala: CAS-10.5%, CASS - 5,5%, IMPOZIT -16%
2. contributia platitor de venit- CAS -15,8. CASS- 5,2% si Contribuția pentru concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate – 0.85% .

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Contabil Deva , Contabil 14:22, 11 Martie 2017
Exact ca la salariat, mai putin contributia la fondul de garantare a platii salariilor; la ce ati scris dumneavoastra se mai adauga si contributia la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate certificat medical, accident de munca simoichim simoichim care sunt notele contabile aferente unui certificat medical accident de munca atunci cand este platit din FAAMBP? Care sunt contributiile angajatorului si cele ... (vezi toată discuția)
Obligatii microintreprinderi tommy22 tommy22 buna seara, va rog sa-mi spuneti care sunt impozitele pe care le plateste o micro. 3 % impozit pe venit si 16 % impozit pe dividende? multumesc frumos, (vezi toată discuția)
Cuantum taxe si impozit salariu ninel_d ninel_d Buna ziua as dori sa stiu care este cuantumul taxelor si impozitului pe salariu pentru un angajat si care este cuantumul pe care il plateste un angajator ... (vezi toată discuția)