avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor in folosul comunitati in amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor in folosul comunitati in amenda

Bună ziua! Se poate transforma munca în folosul comunității in amenda? Ma u prins sub influența alchoolului la volan si mi au dat sentinta definitivă de 2 ani cu suspendare si 30 de zile in folosul comunităţii, dar nu pot sa fac munca in folosul comunității fiindcă muncesc în străinătate. Ma cheamă la probatiune sa vin cu niste acte si sa fac munca. Trebuie sa le noitific la probatiune că vreau să plătesc amenda in loc de munca și, că nu stau in România după câteva zile după ce mă prezint?

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere branea branea in octombrie 2014 mi s-a deschis dosar penal pentru alcool la volan. in aprilie 2015 am fost judecat. am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani ... (vezi toată discuția)
apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune maria85maria maria85maria Buna ziua ,am rugamintea sa ma ajutati ...in cazul in care o persoana e condamnata cu suspendare sub supraveghere,trebuie obligatoriu sa se prezinte la ... (vezi toată discuția)