in octombrie 2014 mi s-a deschis dosar penal pentru alcool la volan. in aprilie 2015 am fost judecat. am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani probatiune.
doresc sa va intreb urmatoarele:
1. nu s-a pomenit nimic de permis in sentinta.e anulat sau nu? cnd as putea sa dau iar pentru el?
2.am 600 lei cheltuieli. unde le platesc?si cnd?nu s-a pomenit nimic in sentinta
3. trebuie sa fac si munca in folosul comunitatii?nu scrie nimic in sentinta.
4.cnd ma cheama ofiterul de probatiune?deoarece as avea un contract de munca in strainatate.
1. Instanta de judecata nu anuleaza permise de conducere.
Permisul de conducere urmeaza sa fie anulat in baza hotararii judecatoresti de catre seful serviciului politiei rutiere.
HG1391-reg.aplic. OUG195
Art. 203. – (1) Anularea permisului de conducere, în cazurile prevazute la art.114 alin.(1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002, republicata se dispune:
a) de seful serviciului politiei rutiere pe raza careia a fost constata fapta, în baza hotarârii judecatoresti ramasa definitiva, dispusa de o instanta din România
Veti putea obtine un nou permis de conducere dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
2. Cheltuielile de judecata se platesc la trezoreria unde aveti domiciliul.
3. Daca nu scrie nu faceti.
4. Nu va cheama niciun ofiter de probatiune, scrie in hotarare ca trebuie sa va prezentati la politie?
Anulare permis auto
mihai62
Cine dispune anularea permisului auto,instanta sau politia,sentinta definitiva de 2 luni,in dispozitivul sentintei nu exista niciun articol cu referire la ... (vezi toată discuția)