avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executare silita asociatia de locatari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executare silita asociatia de locatari.

Buna ziua as dorii sa stiu si eu in ce situatie si pentru ce suma ma poate da asociatia in judecata?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:39, 11 Martie 2017
pentru 3 intretineri restante
In temeiul disp art 50 din L nr 230/2007 asociatia de proprietari poate sa demareze in instanta procedura de recuperare sume cu titlu de restante neachitate in termenul stabilit
Legiutorul nu a conditionat demararea actiunii de valoarea debitului
Pai si daca eu am o suma restanta de 4000 de lei si platesc luna de luna cate 300 lei respectiv 500 pe lunile de iarna se mai poate inainta executarea silita?
Pe noi ne intrebati?
Nu-i mai bine sa va intelegeti cu oamenii dv. care va conduc asociatia?
Sa faceti un plan de esalonare si sa va tineti de el?

Poate sa va execute silit, daca asociatia obtine o hotarare definitiva in instanta si daca nu e convenabila suma de 500 lei lunar. Poate vor sa achitati cel putin 1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinerii gavrilacami gavrilacami Buna seara.Ne -a dat in judecata pt.neplata intretineri am datorie de 4300 ron la un ap.de 2 cam. Apartamentul este pe numele soacrei care locuieste in ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari ameninta cu darea in judecata fara preaviz si cu listarea rauplatnicilor MinaSI MinaSI Buna ziua. Asociatia de Proprietari din blocul unde locuiesc saptamana tecuta a pus la avizier un Anunt care citeaza cateva familii, printre care si eu, cu ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar Fratele meu este restant la intretinere 15 luni circa 800 euro si acum asociatia face demersuri de chemare in judecata. Mi-a trimis mie o instiintare/somatie ... (vezi toată discuția)