avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichet de vacanta bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichet de vacanta bugetar

Buna seara. Doresc să-mi confirmați 100,%daca începând cu data de 1 iulie de acorda tichetul de vacanta (bugetar) in val.de 1450 lei,și în ce condiții? Aștept răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:43, 11 Martie 2017
Numai cei din Guvern sau Parlament va pot confirma 100% asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanța in invățământ Oanaoana1979 Oanaoana1979 In perioada ianuarie 2016-decembrie 2017, am fost in concediu crestere copil. Din decembrie 2017 am reluat activitatea ca învățător titular, până pe 14 ... (vezi toată discuția)
Tichet de vacanta jandarmi Adina Hutanu Adina Hutanu Doresc să știu dacă anul acesta de dau tichete de vacanta prelungita.bugetari(jandarmi). Începând cu 1 iulie? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Cand se dau tichetele culturale la privat si la stat ? Andrei_78 Andrei_78 Buna dimineata, Stiu ca, incepand cu 1 ianuarie 2019, cei de la privat si de la stat urmeaza sa primeasca, de exemplu, tichete culturale. De ... (vezi toată discuția)