avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand se dau tichetele culturale la privat si la stat ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand se dau tichetele culturale la privat si la stat ?

Buna dimineata,

Stiu ca, incepand cu 1 ianuarie 2019, cei de la privat si de la stat urmeaza sa primeasca, de exemplu, tichete culturale.

De cand(zi/luna) se vor acorda mai exact IN MANA ?

Deja este IANUARIE. Cumva nu o sa beneficieze nimeni pentru luna IANUARIE ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 9 Ianuarie 2019
Legea nr. 165 din 10 iulie 2018
art.2
(1) În sensul prezentei legi, biletele de valoare care pot fi acordate sunt: tichete de masă, tichete cadou, tichete de creșă, tichete culturale și vouchere de vacanță.
....

art. 4
Biletele de valoare se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, pentru celelalte categorii de angajatori.
Pai ati raspuns cumva la ce am intrebat ? :( Asteptam niste raspunsuri cu date exacte.
Mi-ati dat un articol care nu imi raspunde cu nimic la intrebarile mele.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca ati fi citit mai bine legea ati fi observat cum se acorda .... credeti ca noi stim cand angajatorul dvs va decide sa va acorde asa ceva ? ... Numai daca decide !!!
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cornel Vasile a scris:

Daca ati fi citit mai bine legea ati fi observat cum se acorda .... credeti ca noi stim cand angajatorul dvs va decide sa va acorde asa ceva ? ... Numai daca decide !!!


Culmea, ca am citit legea, si tocmai ce NU SCRIE sunt exact intrebarile pe care le-am pus mai sus.

Evident, asteptam un raspuns, clar si cat mai exact de la cei care stiu sa aprecieze cum se aplica o lege, pentru ca eu nu am/avut experienta cu modul de aplicare al unei legi.

Puteati sa-mi raspundeti de la inceput ca, din ce inteleg ce mi-ati scris ultima oara, ca pentru astfel de legi, la care depinde de angajator, NU SE POATE sa fie fortati ca TOTI ANGAJATORII sa inceapa sa dea tichete incepand cu luna IANUARIE 2019. Asa-i ?
Daca ati citit bine legea , atunci v-ati fi dat seama singur , nu sa ne trageti pe noi la raspundere ca nu v-am raspuns pe plac ... nu avem nicio obligatie sa va raspundem... topic closed for me.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

societate pe actiuni -poate acorda indemnizatie de hrana? chirigiu aurelia chirigiu aurelia Societate pe Actiuni (capital majoritar de stat) -servicii publice de administrare zone verzi ,cimitire ,baze sportive-Poate acorda Indemnizatie de hrana? (vezi toată discuția)
Acordare tichetele cadou cristinafofiu cristinafofiu Buna ziua, m-ar interesa ce conditii trebuie sa indeplinesti din punct de vedere financiar ca si S.A. pentru a putea da tichete cadou. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)