avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum formulez o contestație de prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

Cum formulez o contestație de prescriptie

Bună. Am primit de curând o înștiințare de executare silita de la un birou de executare silita care la rândul ei reprezinta o firma de recuperări care și aceasta reprezinta o firma de împrumuturi de și credite nebancara în care sunt înștiințat bună ca e vorba de un împrumut din anul 2008. Legal datoriile sunt prescrise conform legii dar nu știu ce contestație sa fac sau cum sa demonstrez ca ma încadrez în termenii de prescripție. Sper să mă ajutați cu în acest sens cu un fel de formulare tip în care sa pot menționa datele și mențiunile cazului meu. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: sandu39 , utilizator 15:29, 11 Martie 2017
Trebuie sa faceti "contestatie la executare" in termen de 15 zile de la comunicarea instiintarii de catre executor.Model gasiti pe net si motivati prescriptia. O depuneti la judecatorie
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
Mulțumesc pentru îndrumarea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita balintiuliu balintiuliu Un contract de imprumut din 2008 nu s-a prescris pina in 2018? (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o datorie si cind deliavio deliavio Dacă am avut un credit luat de la o banca si nu am mai platile si ma pasat firma de recuperării si aceasta din urmă a trimis la locul meu de muncă după ... (vezi toată discuția)
Termen prescrictie titlu executoriu razvanindolean razvanindolean In urma cu 8 ani am achizitionat un produs de creditare de la o societate bancara, pe care nu am mai avut posibilitatea sa i-l achit ulterior. Dupa mai ... (vezi toată discuția)