avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua ! Urmează să nasc în sept 2017. În martie am rămas fără serviciu. Până în ianuarie 2017 am fost in indemnizație cu primul copil. Mă puteți ajuta cu un calcul al indemnizației ptr cel de al doilea copil???? Mulțumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: honey23 , utilizator 19:25, 11 Martie 2017
Indemnizaţia pentru CCC se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.
Voiam să știu dacă fac calculul din martie înapoi 2016 intra și indemnizația ..... Ar fi 10 luni venit indemnizație și venitul pe cele 2 luni lucrate ??????
Da, se ia in calcul si indemnizatia.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului albrodica albrodica Am si eu o intrebare referitor la indemnizatie. Sunt insarcinata in luna a 5 a, data posibila a nasterii va fi in martie 2017. Am lucrat cu contract de munca 5 ... (vezi toată discuția)
Cum se va calcula indemnizatia? Corina271 Corina271 Buna ziua! Urmeaza ca sotul meu sa intre in CCC pentru al doilea copil,el avand pana acum 9 luni lucrate intrerupt,adica din luna ianuarie anul 2016 pana acum ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil ralu9 ralu9 Buna ziua. Eu am nascut pe 03.09.2016. Mi s-a calculat indemnizatia de crestere copil initial luand in calcul veniturile net primite in urmatoarele luni: sept ... (vezi toată discuția)