avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament prima casa de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament prima casa de vanzare

Am un apartament achizitionat acum 2 ani jumate prin programul prima casa pe care as vrea sa- l vand pentru a achizitiona un alt apartament mai mare. Am inteles ca exista mai multe modalitati de a vinde inaintea termenului de 5 ani cum ar fi prin preluare de credit de alta persoana fizica sau prin rambursarea anticipata a intregii sume inainte de termen. Ma intereseaza din ce consta mai exact preluarea de credit in conditiile in care apartamentul a fost achizitionat cu 30000 de euro si acum se vinde cu 40000 din cauza investitiilor facute cu timpul dar si a preturilor crescute. La fel ma intereseaza cum se procedeaza in cazul in care cineva vrea sa cumpere cu banii jos avand in vedere ca nu se poate face un contract de vanzare - cumparare numai dupa ce banca isi da acordul. multumesc

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare 03.2019 elena.e elena.e Buna seara, Se da urmatoare speta. Doi soti vor sa vanda apartamentul achizitionat de sot inainte de casatorie prin imprumut de la banca cu un avans de bani ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocky rocky Buna ziua, Sora mea are un credit restant de cca 11.600 eur. Banca unde a contractat creditul a vandut datoria catre o firma de recuperare care a trimis ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa inainte de primii 5 ani AndreeaB28 AndreeaB28 Vreau sa vand apartamentul achizitionat prin Prima Casa inainte de primii 5 ani. Care sunt modalitatile ? Am auzit ceva de preluare de credit, este posibil? ... (vezi toată discuția)