avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Rutier

In urma cu 2 luni am avut un accident . Am intrat cu masina intr-un stâlp masina sa facut praf si stalpul la randul lui... Acum 2 zile mia venit un plic de la SOCIETATEA DE DISTRIBUTIE A ENERGIEI ELECTRICE MUNTENIA NORD spunand ca am suma de 3553.00 de lei de achita stalpul si cu se la lucrat la el . INTREBAREA MEA ESTE dc nu ia despăgubiri asigurarea ca aveam totul platit ( city insurance) ????
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 21:06, 11 Martie 2017
Asiguratorul raspunde pentru prejudiciul cauzat. Mergeti cu instiintarea primita la o reprezentanta City Insurance din localitatea dumneavoastra si depuneti acel document, posibil doar copie, si cereti un numar de inregistrare si trimiteti dovada depunerii cererii la Electrica, impreuna cu o copie dupa polita valabila la data accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. din neatenție am provocat un accident auto doar cu ... horhe4ab horhe4ab Buna ziua. Din neatenție am provocat un accident auto doar cu daune materiale. După 1 luna si 1 săpt asiguratorul la care am RCA valabil nu a deschis ... (vezi toată discuția)
Am distrus, în accident, un stâlp de curent iar asigurătorul a despăgubit compania doar cu valoarea fără tva. acum sunt dat în judecată pentru diferență, vă rog să mă ajutați cu un sfat mia.carbune mia.carbune Buna ziua. Am avut un accident anul trecut in care eu personal am distrus cu masina un stalp de distribuitie energie electrica. Dupa accident la sectia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 6 octombrie am fost accidentat de un camion ... cas_ady cas_ady Buna ziua, Pe data de 6 Octombrie am fost accidentat de un camion ce avea asigurare la City Insurance, in aceeasi zi am am trimis cererea la Fondul de ... (vezi toată discuția)