avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vot paritar comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vot paritar comitet executiv

La sedinta comitetului executiv,un membru din 5 a lipsit.Astfel pentru adoptarea de hotarari au ramas cei 4 prezenti,rezultatul fiind un vot paritar.Presedintele a votat si el,fiind prezent alaturi de ceilalti 3.Decizia e urgenta,trebuie luata dar nu pot cadea de comun acord.In acest caz ce se poate face? Mai poate face presedintele comitetului executiv diferenta?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:43, 13 Martie 2017
Votul presedintelui este decisiv in cazul adoptarii hotararilor AG.
In CEx deciziile se iau cu majoritate de voturi 50%+1.
Ori trimit un membru din CEx la plimbare cu catelu' ori fac audio conferinta cu al 5 lea membru si se consemneaza in registrul de decizii modul in care s-a desfasurat votul.
Am inteles,problema e ca al 5 -lea membru nu comunica deloc.Tocmai de aceea a si lipsit,fiind sigur ca ne incurca.Probabil ultima solutie e inlaturarea lui din comitet
La ce va incurca ? de ce l ati ales daca stiati ca nu participa la sedinte ?
Poate fi eliminat numai cum a si fost ales, prin hotarare a adunarii generale, .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membri comitetului executiv ContSters13909 ContSters13909 Am o discutie inaintea A.G. Un administrator care este proprietar in bloc , este membru al asociatiei, poate fi ales in comitetul executiv ca membru in ... (vezi toată discuția)
Ag de completare a cex. gambette gambette Avem imprejurarea in care a fost convocata AG Extraordiara cu unul din punctele ordinii de zi de a alege inca 2 membri ai CE pntru completarea acestuia. In ... (vezi toată discuția)