avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 201-venituri realizate in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 201-venituri realizate in strainatate

Buna seara,
Sunt in varsta de 28 de ani si am pensii revizuibile pe caz de boala.Daca realizez venituri din strainatate (declaratia 201) fara a semna un contract de munca intre mine si firma respectiva,trebuiesc declarate aceste venituri ?sau pensiile imi vor fii afectate..anulate?
o seara placuta
Cel mai recent răspuns: Mariodeceasa , utilizator 09:11, 12 Martie 2017
Nu iti va fi afectata pensia din moment ce tu nu ai un contract cu ei de munca ?si in strainatate .de unde sa stie aia de la pensii ca tu muncesti in strainatate daca nu ai contract
Nu iti va fi afectata pensia din moment ce tu nu ai un contract cu ei de munca ?si in strainatate .de unde sa stie aia de la pensii ca tu muncesti in strainatate daca nu ai contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație unica anaf Endra Endra Bună seara! Am niște neclarități legat de faptul ca eu am un PFA suspendat si vreau sa declar niște venituri pe care le-am realizat, bineînțeles, în ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Elenapusa Elenapusa Orice persoana care declara ca nu are serviciu, dar de fapt in afara tarii lucreaza cu contract la o firma de renume, cum poate fii verificat? El mai mult ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc emiliasv emiliasv Buna ziua , Sunt angajata la o firma ,unde indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie ccc. Problema este ca in paralel am obtinut venituri ... (vezi toată discuția)