avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene

Buna dimineata! Confectionez articole de decor handmade gen: vaze, tablouri,veioze etc. As dori sa-mi deschid propria afacere accesand fonduri europene nemaiavand firma pana acum. Ce sanse am si ce criterii trebuie sa indeplinesc? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ruse25 , utilizator 10:18, 12 Martie 2017
In olanda daca esti inregistrat si ai sofi number adica un numar cu care platesti taxele poti solicita bani pentru deschiderea unei afaceri .dar mai intai fa rost de numarul la o primarie dintrun oras din olanda si suna pentru informatii!!
Poti vorbi in engleza
Dar la noi in tara nu am nici o sansa sa accesez fonduri europene in acest domeniu? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- pentru cine, pentru ce si cum? Sov Consulting Sov Consulting Deschid aceasta tema de discutie pentru ca activitatea de intocmire si implementare a proiectelor cu (co-)finantare europeana, strans legata de domeniul ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea ue in agricultura zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)