avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca nevoi personale

Am un credit de nevoi personale cu rata de 1060 lei si nu detin nici un venit;banca mi a facut o oferta de injumatatire a ratei pe 12 luni dar nu mi am gasit loc de munca;ce sfat puteti sa mi dati?venit decat sotia are dar are si ea credit cu rata la banca,avem si un copil in intretinere.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:42, 12 Martie 2017
Sa iti gasesti de munca si sa platesti banca
Daca nu aveti venituri proprii, banca se poate indrpeta impotiriva veniturilor sotiei daca a semnat si ea contractul de imprumut,se mai poate indrepta si impotriva bunurilor proprii ale dvs.(mobile/imobile)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca neplatit; ce bunuri si cui pot fi executate ? ContSters21743 ContSters21743 buna. am un contract cu o banca incheiat in 2008 si modificat prin 2 acte aditionale in 2010 si 2011 (reesalonari). in baza acestui contract de credit am ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga banca sa platesc? ron_ada ron_ada Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se ... (vezi toată discuția)