avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit banca neplatit; ce bunuri si cui pot fi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit banca neplatit; ce bunuri si cui pot fi executate ?

buna. am un contract cu o banca incheiat in 2008 si modificat prin 2 acte aditionale in 2010 si 2011 (reesalonari). in baza acestui contract de credit am obtinut un imprumut pt nevoi personale, fara garantii sau garanti, la data respectiva nefiind casatorit. acum ma aflu in imposibilitatea de a continua sa achit ratele. in caz ca se ajunge in instanta si castiga banca, ce se intampla exact? imi vor fi executate silit doar conturile personale sau se pot indrepta si impotriva sotiei? de asemenea, singurul bun pe care il detin este un teren dobandit inaintea casatoriei. ar putea fi vandut de banca pt recuperarea sumei ce a ramas de achitat? mentionez ca sotia nu detine bunuri si are ca venit doar indemnizatia pt cresterea copilului, iar eu - momentan - nu realizez venituri. multumesc.
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 23:09, 10 Ianuarie 2012
da, banca va putea sa-si recupereze baniii vanzand la licitatie toate bunurile mobile si imobile pe care le detineti. De veniturile sau bunurile sotiei este interzis sa se atinga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale fara garantie voicuadrianvaleriu voicuadrianvaleriu Buna seara. In 2008 am facut un contract de nevoi personale fara garantii. Din diferite motive, am ajuns la o restanta de peste 3000 lei, si am fost informat ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor bancare dunare dunare am un imprumut de nevoi personale fara ipoteca, garantat cu salariul la vremea respectiva, pe care nu il mai pot achita. in iunie 2-10 am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)