buna. am un contract cu o banca incheiat in 2008 si modificat prin 2 acte aditionale in 2010 si 2011 (reesalonari). in baza acestui contract de credit am obtinut un imprumut pt nevoi personale, fara garantii sau garanti, la data respectiva nefiind casatorit. acum ma aflu in imposibilitatea de a continua sa achit ratele. in caz ca se ajunge in instanta si castiga banca, ce se intampla exact? imi vor fi executate silit doar conturile personale sau se pot indrepta si impotriva sotiei? de asemenea, singurul bun pe care il detin este un teren dobandit inaintea casatoriei. ar putea fi vandut de banca pt recuperarea sumei ce a ramas de achitat? mentionez ca sotia nu detine bunuri si are ca venit doar indemnizatia pt cresterea copilului, iar eu - momentan - nu realizez venituri. multumesc.
da, banca va putea sa-si recupereze baniii vanzand la licitatie toate bunurile mobile si imobile pe care le detineti. De veniturile sau bunurile sotiei este interzis sa se atinga
Executare silita
dana tudor
am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)