avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot intra In scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot intra In scoala de soferi

Am fost prins cu un moped pe drum public si am luat 2 ani cu suspendare .daca acum vr sa intru in scoala de soferi categoria b se poate?
Fiind o condamnare,ea se regaseste in cazierul judiciar.Asadar chiar daca au trecut cei 2 ani,daca au trecut...daca nu au trecut 5,cazierul nu va permite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu legea florinursu24 florinursu24 buna ziua,as dori sa ma lamuriti daca puteti,in 2010 am primit pedeapsa cu suspendare,3 ani si 6 luni,dar anul asta in aprilie am fost prins conducand un moped ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Norberth Norberth Buna. Ma numesc Norberth , am 18 ani si detin permis categoria B. Ieri, in drum spre padure am fost prins de catre politie conducand un vehicol de categoria A. ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan tzzuka tzzuka buna seara! in anul 2006 am fost prins la volan baut in bucuresti, 0.81 in aerul expirat......mina minovici..... hotrararea judec fiind data in 2007,tot ce ... (vezi toată discuția)