Bună ziua va rog sa ma ajutați cu o întrebare . Sunt insarcinata in 5 luni si Am contractul suspendat din cauza ca sefii au zis ca am absente nemotivate și pentru disciplina ceea ce nu e adevărat.eram în concediu medical când au suspendat contractul. Refuza sa îmi dea adeverința de servici ca sa pot elibera concediul de la doctorița sa le demonstrez ca sunt în medical.am sa merg în instanta cu ei și vreau sa știu dacă îmi afectează indemnizația. La ei am lucrat pana acum 9 luni iar în alt loc de munca cu pauza am 5 luni.mulțumesc frumos
In acest caz, perioada eligibila pentru CCC este septembrie 2015 - august 2017
Asadar, in aceasta perioada pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC trebuie sa aveti realizate timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit.
Daca aveti asa ceva, atunci beneficiati de indemnizatie.
Somaj apoi ccc
Onutza9988
Buna ziua.
Am fost in somaj timp de 6 luni pana in data de 7 03 2017. As dori sa ma angajez iar la aceeasi firma cu jumatate de norma sau chiar cu 2 ore ... (vezi toată discuția)
Șomaj
Berceanus
Bună ziua.
Sunt absolventă a facultății și am intrat in șomaj din luna septembrie 2018, am aflat că sunt însărcinată, voi sta in somaj 6 luni, dupa ... (vezi toată discuția)