avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ultima luna CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ultima luna CCC

Buna ziua. Ultima luna de CCC se incaseaza completa sau doar banii pe acel nr. de zile?
Cel mai recent răspuns: anabobric , utilizator 17:40, 12 Martie 2017
Doar pentru nr de zile din acea luna.De ex daca copilul este nascut in 15 martie,ultima luna platita este februarie pe un nr de 15 zile.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil tataru loredana tataru loredana buna ziua,am si eu o intrebare am lucrat 1 an si 6 luni pana in luna decembrie 2009 in urma restructurarilor am ramas fara servici pana in luna martie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil pentru al doilea copil Nata88 Nata88 Buna ziua, 1.Am o fetita nascuta pe 20 aprilie 2016 si sunt in CCC. Pe 20 februarie - 20 martie 2018 ar fi ultima luna in care as beneficia de acest concediu ... (vezi toată discuția)