avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate

Buna ziua. Fiica mea a intrat la facultatea de farmacie , dar dupa o luna de zile si-a dat seama ca a facut o alegere gresita. In momentul in care a cerut sa i se inapoieze dosarul, i sa dat doar diploma de bacalaureat. Intrebarea mea este nu trebuia sa i se restituie dosarul intreg cu toate copiile ce le avea legalizate? Si mai am o intrebare: exista la noi vre-o lege care le dau dreptul institutiilor de invatamant sa nu mai restituie macar o parte din taxa platita? Au spus ca au regulamentul lor si nu se mai restituie, dar in acelasi regulament spune sa se semneze contractul in 2 exemplare, pt fiecare parte , iar fata mea l-a semnat, insa nici acum dupa 5 luni nu i sa dat. De ce cand a fost vorba de noi ne-au bagat regulamentul in fata, iar cand e vorba de ei nu conteaza? Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Precos , utilizator 18:40, 12 Martie 2017
Pot sa va spun sigur ca nu se inapoiaza celelalte documente tocmai pentru ca ei sunt obligati sa le arhiveze.E dovada faptului ca a fost inscrisa acolo cu acte in regula,cu dosarul complet.Cat despre contract,in mod normal trebuia in exemplar sa fie la fata dvs...e si vina acesteia ca nu la luat cand a semnat.Ei pot acum sa spuna ca i l-au dat
Nu au dat contractele la nici un elev pe motiv ca nu au fost semnate de rector. Mie nu mi se pare corect pt ca la alte facultati se dau in momentul in care a fost semnat de elev. Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei de scolarizare Ghita Alexandru Ghita Alexandru M-am inscris la facultate la Bioterra cu un prieten doar ca eu m-am bagat la F.R. iar prietenul meu la zi. Eu am platit decat jumate din taxa iar cealalta ... (vezi toată discuția)
Diploma bac victor11 victor11 Buna ziua M-am inscris anul trecut la o facultate. De la depunerea cererii de inscriere si pana la inceputul noului an scolar mi s-a ivit oportunitatea de ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat dianaSi85 dianaSi85 problema mea este urmatoarea: sunt inscrisa la o facultate (de zi) de drept specializare Administratie Publica,unde mi-am depus toate actele in original si am ... (vezi toată discuția)