avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 246-decembrie-2016
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 246-decembrie-2016

Buna seara! Tatal meu veteran de razboi , a decedat de patru ani. Potrivit noilor reglementari din aceasta lege,mama mea ca vaduva de veteran ar avea dreptul sa pimeasca despagubiri sau improprietariri ? Mentionez ca tata nu a avut proprietati in jud.Suceava unde este nascut si unde ar trebui facuta cererea daca domiciliul a fost in jud.Neamt. Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi bloc3c bloc3c Revin cu intrebarea poate ma ajuta cineva. Tatal meu, veteran de razboi, a obtinut un titlu de proprietate pe un teren de 5ha (in acest titlu pe verso este ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Succesiune maria mateias maria mateias tatal meu a decedat in anul 2000. sora mea care a locuit in olanda si avea dubla cetatenie a decedat si ea in anul 2004. pentru ca nu stiam cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)