avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

concediul de maternitate si cel de crestere copil sunt considerate sau nu ca si vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:21, 15 Septembrie 2009
Concediul pt cresterea copilului de pana la 2 ani,respectiv 7 ani pt copiii cu handicap va fi considderat vechime in munca.
Pana in momentul de fata ele nu erau considerate vechime in munca, dar se pare ca in viitorul aproppiat se va emite un act normativ care va indrepta aceasta nedreptate, dupa opinia mea.
concediul pentru crsterea copilului suspenda contractul de munca deci nu era considerat vechime
buna seara
din cate stiu eu concediu de crestere copil suspenda contractul de munca si nu este considerata vechime ..daca nu s/a modifcat intre timp ceva .
Discutiile ce se poarta in prezent se refera la salariatii bugetari care beneficiaza de aceste concedii.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului - contract de munca in spania andredan andredan Buna seara. Situatia mea este urmatoarea: lucrez in Spania in baza unui contract de munca din data de 07/02/2010 pana in data de 07/01/2011. Sunt insarcinata, ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta? indira indira am nascut pe 27 octombrie 2002,am intrat in cresterea copilului in ian 2003,se considera concediul de cresterea copilului vechime in serviciu conform oug ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului valeriuciolan valeriuciolan o prietena termina concediul pentru cresterea copilului si deja a aflat ca postul pe care lucra a fost desfiintat si va primi instiintare cu desfacerea ... (vezi toată discuția)