avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Rezidenta in Romania pentru un cetatean UE dupa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Rezidenta in Romania pentru un cetatean UE dupa casatorie

Buna ziua!
Sunt cetatean roman, luna viitoare ma casatoresc cu un cetatean italian, casatoria va avea loc in Romania. Sotul (cetatean italian) are doua proprietati in Romania, la una dintre ele, in Bucuresti, ne vom stabili domiciliul. Va rog sa imi spuneti daca sotul meu poate solicita rezidenta in Romania in urma casatoriei si ce acte sunt necesare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:31, 13 Martie 2017
Veti sta in Romania mai mult de 90 de zile consecutive? Ca altfel nu are nevoie de rezidenta.
Daca da, aveti aici lista:
[ link extern ]
la 2.A. Membrii de familie cu link si explicatii pentru fiecare document în parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Nedumerire in obtinerea unei rezidente seby2193 seby2193 Buna ziua. Am consultat site-ul IGI in vederea obtinerii unei informatii in legatura cu sederea unei persoane straine in Romania, dar nu prea am inteles ... (vezi toată discuția)