avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare hotarari CJFF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare hotarari CJFF

Am o hotarare judecatoreasca care anuleaza o hotarare a CJFF, Am cerut CJFF sa treaca prin comisie aceasta, dar mi-a raspuns ca hotararile CJFF sunt anulate de instante. De trei ori am cerut si de trei ori a raspuns astfel.
Acum CLFF si CJFF au dat o hotarare care are aceleasi prevederi judecate. Adica este autoritate de lucru judecat. Cum hotararile CJFF cf art 53 din Legea 18/1991 sunt anulate numai de instanta, si cauza a fost judecata, cui sa ma adresez ?
... pfff... specific!!! ... instanta a anulat hotararea cu nr.X.
Acum ei au dat o noua hotarare ce are nr.Y ... prin urmare trebuie sa o luati de la capat, sa solicitati instantei anularea si a acesteia.

Autoritatea de lucru judecat se refera la altceva!

:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot invoca exceptia puterii autoritatii lucrului judecat? dienusa dienusa am pierdut pe fond un proces in care se cerea radierea tata-lui meu de pe un TP,pe titlu e tata si o cumnata/fratele era decedat in 1991.Pe timpul procesului ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz, insusirea unei cereri de retrocedare, legea 247/2005 Ionut_76 Ionut_76 Buna ziua,in dezbatere va prezint un studiu de caz,in vederea lamuririi procedurilor legale de reconstituire drept proprietate/terenuri. In speta,in urma unei ... (vezi toată discuția)
Pe ce as putea sa imi motivez recursul? emiliana emiliana Am un proces de fond funciar din ianuarie 2009. Am castigat, primaria si prefectura au facut recurs si dosarul s-a rejudecat. Acum, hotararea data nu tine ... (vezi toată discuția)