am pierdut pe fond un proces in care se cerea radierea tata-lui meu de pe un TP,pe titlu e tata si o cumnata/fratele era decedat in 1991.Pe timpul procesului am cerut acvirarea dosarelor in care tata si cumnata au facut plangere comuna /in 1993/la legea 18/91 sa ramana temeinica si legala hot.comisiei judetene din 1991pe baza careia s-a dat adev. de prop si in 2000 TP.S-a dat sentinta def.si irev si aceasta hotarare din 1991 a ramas temeinica si legala.prin care li s-a reconstituit dreptul de prop.celor doi.Anul trecut o verisoara/fiica cumnatei lui tata/a introdus actiune de anulare partiala absoluta a TP pt radierea lui tata de pe acel titlu ca nu era indreptatit la reconstituire.mentionez ca are proba ..doar cererea de intrare in colectiv/tatal ei a introdus terenurile...ma rog ar fi prea multe de spus...am dovedit cu acte ca nu s-a facut nici o iesire din indiviziune.inclusiv cu cf-uri....pot invoca excep puterii lucrului judecat?indelineste toate cele trei cerinte?tata si cumnata sunt decedati...am fi aceleasi parti?facand cererea in comun in 1993/tata si cumnata,mai poate una dintre parti sa o conteste pe cealalta?
multumesc mult de tot...am insistat asupra acestui lucru pt-ca avocata cam evita sa -l invoce spunandu-mi ca se poate cere oricand.....lucru ce trebuia sa-l faca pe fond cand am acvirat dosarele unde este sentinta def si irev...lucru ce trebuia sa-l vada si judecatoarea din prima instanta...dar....sper ca instanta de recurs sa tina seama de acest lucru...pt-ca am ajuns la capatul puterilor....cu av angajati a trebuit sa ma apuc sa citesc cpv si cpp ca sa imi dau seama de niste lucruri si bineinteles de foarte mare ajutor mi-au fost si sfaturile de pe acest site...inca o data va multumesc