avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum trebuie sa procedez? - reluare activitate la alt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum trebuie sa procedez? - reluare activitate la alt angajator dupa CCC

Buna ziua. Sunt in CM de 1 an si 4luni,doresc sa stiu cum trebuie sa procedez daca vreau sa incep serviciul in alt loc decat cel anterior? Trebuie sa merg sa imi depun demisia apoi sa anunt la cei cu indemnizatia sa o sisteze? Daca doresc sa imi depun ptr stimulentul de insertie, mai pot sa beneficiez de el daca schimb angajatorul? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Angajare din concediu crestere copil angelica82 angelica82 Buna seara, Sunt in concediu crestere copil ,cu indemnizatie 600 lei si alocatie 200 lei. Am optat sa stau acasa 2 ani. Doresc sa incep serviciul la alta ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie după schimbarea locului de munca Luisa0609 Luisa0609 Bună ziua! Am o fetita născută pe 6 sept 2016 și în luna iunie anul curent as vrea sa încep serviciul, numai ca locul de munca pe care îl aveam pana sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)