avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajustare tva la un client in faliment
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajustare tva la un client in faliment

Buna ziua,am urmatoarea problema :s-a scos din evidenta un client in faliment pt care am hotarare judecatoreasca ,nu s-a ajustat tva -ul si suma este destul de mare. Se mai poate ajusta tva daca l-am scos din evidenta anul trecut ?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Monografie contabila client intrat in faliment. PopCristi PopCristi Am un client care prin hotarare de la tribunal a intrat in faliment. Factura este emisa in 2012 iar hot definitiva a Tribuanlului este in 2015. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva lena12 lena12 Buna ziua, in anul 2009 am prestat servicii unei firme X ; am facturat la momentul acela, am platit binenteles TVA-ul iar firma X a intrat in insolventa, iar ... (vezi toată discuția)
Cum ne putem recupera macar contravaloarea tva glo glo am si eu o problema Societatea noastra este creditoare cu o suma de... Debitorul a emis cec uri dar fara acoperire. Acestea au fost refuzate la plata.Le-am ... (vezi toată discuția)