avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am vreo sansa in aprobarea unei vizite?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am vreo sansa in aprobarea unei vizite?

Tin sa mentionez ca fostul meu iubit este in arest preventiv 30 de zile si cy toate ca e fostul vreau sa il vad,sa vorbesc cu el. Credeti ca am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: larisa_isa , utilizator 15:42, 13 Martie 2017
Depinde dacă și fostul iubit își dorește să îl vizitați. În principiu, faceți solicitarea de vizită la conducerea locului de deținere, IPJ sau penitanciarul respectiv, cu 24 de anterior zilei de vizită. Puteți da un telefon înainte pentru a afla mai multe detalii ca să știți în ce condiții vi se poate permite vizita.
Am fost acolo si mi s-a spus ca trebuie sa fac o cerere la un notar si dupa sa merg la procuror daca imi aproba sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva Mari M. Mari M. Buna ziua! Prietenul meu a fost arestat preventiv in cursul zilei de ieri. Cum pot afla unde este detinut? Are voie sa primească vizite? (vezi toată discuția)
Drept vizita inchisoare fosta sotie AndraBB AndraBB Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare, in cazul in care 2 persoane au divortat,au impreuna un copil minor si una din persoane momentan se afla in arest ... (vezi toată discuția)