avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se poate face în acest caz: apartament plin de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se poate face în acest caz: apartament plin de gandaci și copil cred 20 ani cu probleme psihice ținut de mama în condiții precare

Bună ziua m-am mutat de curând într-un bloc ,la etajul 7 sub mine exista un apartament în care trăiește o femeie cu un copil cred are 20 ani,copil cu probleme psihice .Apartamentul este plin de gandaci ,gandaci care a înnebunit tot blocul ,vecinii.Doamna administrator a încercat s-a vorbească cu aceasta vecina s-a poate intra s-a facă dezinsecție în casa însă fără rezultate .A chemat din cate am înțeles și politia însă la fel fără rezultate nu deschide ușă. Mai mult acest copil are probleme psihice din cate ama uzitate,tipa ,bate foarte tare în ușă,plânge,cred eu este lăsat singur atunci când acest copil bate foarte tare în ușă cred doua trei ore dacă nu mai mult.Spune-to va rog ce se poate face pentru ca nu este corect nici veciniis-a trăiască în teroare ,în zgomote și cu invazie de gandaci în bloc datorita acestei vecine. Si cred eu ca nici copilul nu este corect sa traiasca fara supraveghere de specialitate .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:26, 14 Martie 2017
Daca este problema care deranjeaza mai multi locatari,sesizati presedintele de asociatie cu scopul de a sesiza oficial autoritatea de sanatate publica ,care detine autoritatea sa apeleze la organele abilitate pentru a se permite accesul in locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinsecție în locuințe propii claudianicola@gmail.com claudianicola@gmail.com Buna ziua, sunt mama unui copil de un an și tocmai am găsit azi noapte un gândac mergand pe copil. Are chiar și mușcături care cred că de la gândaci ... (vezi toată discuția)
Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție, administrația ... puicanila puicanila Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție,administrația nu acționează in urma plângerii făcute, poliția locală a avertizat-o , a ... (vezi toată discuția)
Invazie de gandaci Mar_Ko Mar_Ko Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil unde functioneaza o asociatie de proprietari. De cateva zile ne confruntam cu o invazie de gandaci de bucatarie proveniti ... (vezi toată discuția)