avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura calatorie minor domiciliat in strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura calatorie minor domiciliat in strainatate

Buna ziua, impreuna cu copilul domiciliez in Olanda, dar de cate ori mergem in tara trebuie sa-l contactez pe tatal copilului ( cu care nu am fost casatorita) pt a-mi da o Declaratie acord parinte .... , cum ca e de acord sa ies cu copilul din tara. Aceasta este valabila 3 luni, asa spune notarul la care am fost, insa de la ambasada mi s-a spus ca acest act ar putea fi emis pt o perioada care sa nu depaseasca 3 ani de zile de la data intocmirii, potrivit legii nr. 248/2005 modificata si completata prin legea 169/2016
Acum intrebarea mea este: 3 luni sau 3 ani. Accept ce-mi spune notarul sau sa ma ghidez dupa lege.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:08, 13 Martie 2017
Buna ziua,
3 ani! dar notarii trebuie sa castige si ei, nu? =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor Emiliaemi Emiliaemi Buna ziua,sotul este plecat in suedia,de sarbatori am dorii sa mergem la el,avem un copil minor si am nevoie de procura din partea lui ca sa il pot scoate din ... (vezi toată discuția)
Călătorie Naitsirc75n Naitsirc75n Sunt cetatean român in Bahrain si am viza de lucru pe 2 ani iar sotia si copilul in virsta de 5 luni au viza familie. Saptamana viitoare sotia si copilul vor ... (vezi toată discuția)
Declaratie iesire minor din tara, termen de valabilitate ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, In legatura cu Legea nr. 169 din 30.09.2016 in care se aduc modificari in ceea ce priveste iesirea minorilor din tara, am o nedumerire. Am ... (vezi toată discuția)