avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Drepturile gravidelor in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Drepturile gravidelor in invatamant

Buna ziua,
am sotia insarcinata in 6 luni, lucreaza in invatamant si nu prea stim de ce drepturi beneficieaza. Ne referim la :
-un salariu la nasterea copilului
-15% compensatie la cei 85% cel putin 6 saptamani atunci cand se afla in concediul de maternitate
-compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat pentru anul 2017
-tichete cadou la nastere.
Nu stim daca beneficiem de aceste drepturi si daca mai sunt si altele. Va rog sa ne spuneti si baza legala la toate drepturile.
Multumesc, cu respect !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 13 Martie 2017
Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat pentru anul 2017 este posibila numai la incetarea c.i.m.

Celelalte drepturi mentionate de dvs. nu se mai acorda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii!!! aaaalinuta aaaalinuta buna ziua, am si eu o intrebare, daca nu mi am luat concediu tot pe anul trecut(2017),, iar in 2018 am optat pentru ca firma sa mi dea banii. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna Daliborka Daliborka Buna ziua In cazul in care o persoana a fost in medical din iulie 2017,in februarie 2017 a implinit 60 ani ,doamna in cauza sustine ca a fost la casa de ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii anonim anonim Sunt insarcinata in luna a 8-a. Datorita problemelor de serviciu, anul acesta nu am putut sa efectuez concediul de odihna si nu pot nici sa-l efectuez pana in ... (vezi toată discuția)