avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia 200

Buna ziua,

Am depus declaratia 220 anul trecut in octombrie, deoarece am un contract de inchiriere pe un an, in euro. Dansa mi-a spus ca trebuia sa depun declaratia 200 pana in 25 mai pentru a se recalcula cursul valutar. Cum trebuie sa procedez? La sectiunea 1B nu stiu cum trebuie sa complectez.

Alte discuții în legătură

Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Contract chirie Badger Badger In conditia in care am incheiat un ctr. de inchiriere inregistrat la ANAF pe o durata de 2 ani (sa zicem 15.06.2011-15.06.2013) iar la inregistrare am ... (vezi toată discuția)
Declaratie 220 haiducu31 haiducu31 Buna ziua, Am o Intreprindere Individuala infiintata in luna mai, anul trecut, luna cand a inceput activitatea. Am inregistrat-o la fisc atunci, am depus ... (vezi toată discuția)