avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzata de furt fara dovezi concrete impotriva mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzata de furt fara dovezi concrete impotriva mea

Am lucrat La o Firma de infiermiera in Austria. Am fost repsrtizata La o Familie. Am lucrat ca infiermiera la o batrana din Martie pana in octombrie Cu o colega Cu Care ne schimbam La o Luna.in acea Casa Nu intram numai eu .locuia in Casa Cu un nepot Care imi fura cateodata si mie din Bani Matusa lui chiar a si schimbat cheia de La Casa PT asta Ca Sa Nu Mai aiba acces pe etajul unde locuia batrana Ei avand probleme mereu.in octombrie eu am venit acasa. Dupa 2 saptamani am fost sunata si acuzata Ca o Sa na dea La politie Ca Le lipsesc lucruri din casa .Am zis lasati-ma Sa vin acolo Ca Sa vedem despite ce e vorba Nu Pot fi acuzata de furt fara Sa stiu despre ce e vorba. Sa Vedem ce s-a intamplat. Nu stiu de ce Sunt numai eu acuzata Nu am lucrat numai eu acolo .am Intrebat PT ce ma acuza ma vazut Sa ii Jau ceva Sau ma vazut cineva Sau ma vazut vreodata Cu ceva ?acuma in 8 Martie am fost chemata La procuror La Mine in oras .acuzata de furt calificat neavand Nici o dovada PT asta. Mi sa cerut sa dau o declaratie .Ce Pot Sa fac in cazul Asta?Sunt acuzata pe nedrept fara dovezi.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:14, 14 Martie 2017
Nefiind avocat sau procuror nu puteți aprecia situația juridica.
Chiar dacă sunteți nevinovata trebuie sa va apărați pentru ca în justiție pot avea loc și erori.
Fără probe nu puteți fi condamnata dar trebuie știut ce este la dosar și cum spuneam nu aveți aptitudinea juridica de a face interpretări a pieselor dosarului penal.
Nu mizați numai pe faptul ca sunteți nevinovata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt la locul de munca in belgia ami82 ami82 Am lucrat timp de 2 ani si jumatate intr-o casa de batrani in Belgia unde am inceput sa am probleme cu spatele si am fost operata. Dupa ce m-am operat ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judiciare mosuxl mosuxl Buna ziua am si eu o problema legata de un dosar penal in care am fost acuzat de trafic de droguri si dupa 2 analize am fost ACHITAT la ART 10 lit. d CPP, ... (vezi toată discuția)
Posibibilitate dosar penal RandomescuA RandomescuA In data de 16 decembrie am intrat intr- un magazin de haine unde erau reduceri. Am probat multe haine la cabina, pana am obosit si am iesit cautand un alt ... (vezi toată discuția)