avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare cu clauza de ingrijire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare cu clauza de ingrijire

Buna ziua mama mea si sotul ei au dobandit prin contract de vanzare cumparare cu clauza de ingrijire de la soacra ei sotul mamei a decedad si batrana a refuzat categoric ca mama sa mai locuiasca cu ea de asemenea a inaintat in instanta un proces care mama mea la castigat deoarece sa demonstrat ca nu a putut sa exercite dreptul de ingrijire deoarece batrana nu o lasa sa intre in curte acum batrana a decedat iar copii dansei spun ca batrana a mai inaintat un proces si care lar fi castigat dar mama nu a primit nici o citatie deoarece domiciliul este acealasi cu al batranii mama nu mai locuieste acolo ce am putea face sa stim ce sa intamplat cu acele acte copii batranei nu ne lasa sa intram in curte
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 00:57, 14 Martie 2017
Buna ziua!

Nu doresc sa va jignesc cu nimic....dar folositi, va rog, niste semne de punctuatie. Este foarte greu de urmarit textul fara nicio pauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de intretinere maria26 maria26 Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)
Testament notarial georgiana.td georgiana.td Acum 10 ani , socrii mei au convenit cu o batrana , vecina , sa o ingrijeasca iar in schimb ea la va lasa casa ei . Au mers la notariat , au incheiat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!tata ... Kertesz Anna Kertesz Anna Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!Tata a decedat de 17 ani am ramas trei frati ,mama s a recasatorit iar acum 12 ani a decedat a ... (vezi toată discuția)