avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Stackingul in poker este legal?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Stackingul in poker este legal?

Buna seara.
Sa detaliez ce inseamna asta: o persoana iti ofera o suma de bani pe o platforma de poker online iar tu vei juca la limitele care sunt recomandate de catre ei printr-un contract. De cate ori vei castiga bani din poker vei fi obligat sa le dai si lor 50% din castiguri.
Aveti idee daca este legal sa faci asta in Romania?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:43, 15 Martie 2017
Nu cred ca legea prevede in detaliu acest lucru, dar trebuie sa nu fie spalare de bani sau evaziune fiscala.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poker online ionut_2010 ionut_2010 Buna seara, As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)
Cat de "legale" sunt site-urile gen forex? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stie cineva daca pentru site-uri gen Forex/ tranzactii online exista vreo institutie, organizatie acreditata care sa le garanteze seriozitatea? ... (vezi toată discuția)