avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma de creante poate adauga dobânda?
Discuție deschisă în Executare silită

Firma de creante poate adauga dobânda?

Creditul meu la OTP Bank a fost cumparat de o firma de creante OTP Factoring poate adauga dobânzi la recuperara sumei datorate???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 01:33, 16 Martie 2017
întrebații prin adresă ce fel de dobândă, comisioane vă percep? Să vă trimită detalierea presupusei creanțe cu dobânda și comisioanele percepute de aceștia. Apoi trimiteți o adresă la B.N.R. să vă comunice dacă firma de creante OTP Factoring poate percepe dobândă bancară.
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda la creanta Laszlo Bicsak Laszlo Bicsak Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar la speta de mai jos: Imprumut bancar, nevoi personale, girat cu apartament, de la OTP, predat catre OTP ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante credit simplis simplis Buna seara, Am primit de la o firma de recuperare datorii la un credit in care este specificata suma pe care o datorez ex. xxxx.xx ron (total credit cu ... (vezi toată discuția)
Debit card de credit vali2267@yahoo.com vali2267@yahoo.com Buna ziua, Solicit si eu ajutor intr-o problema: Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am ... (vezi toată discuția)