buna, am un cumparator pe apartament care mi-a dat in mana un avans si restul cand isi vinde apartamentul, neam inteles la notar ca daca nu plateste restul banilor in decurs de 5 luni pierde jumate din acesti bani iar contul meu iban trebuie sa il spun in 10 zile, acum intrebarea mea cum sa fac dovada ca iam dat ibanul meu, nas vrea sa faca smecherii si sa spuna dupa 5 luni ca nu iam dat ibanul si de aia nu a putut sa plateasca restul, pentru ca voi fi plecat din tara
nu cred ca ati citit....procura am facut deja la cineva, insa vreau sa stiu cum dovedesc ca am dat iban-ul cumparatorului,asa poate zice dupa 5 luni ca frate nu tiam platit ca nu mi-ai dat ibanul
puteti sa-i trimteti un e-mail cu confirmare de primire, o scrisoare recomandata, un fax cu confirmare ... dar daca vi se pare nesigur, trimiteti-i o notificare prin executor judecatoresc, specificand IBAN-ul. Mi se pare extrem insa daca va face sa dormiti linistit ...
Nu, nu am citit, pentru ca nu ati precizat ca ati lasat procura.
Poate avea IBAN-ul si totusi sa nu plateasca.
In plus, odata ce v-a dat un avans, cred ca e in interesul lui sa rezove cu vanzarea pana la capat.