avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare domiciliu si agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare domiciliu si agresiune

Buna ziua!
Prietena mea are 17 ani si m.a chemat la ea acasă deoarece părinții ei erau plecați la cumpărături. Părinții ei nu sunt de acord cu relația noastră ,m.au prins la ei in casa , am vrut sa plec dar nu m au lasat , m au luat la bataie pana am devenit inconștient. Le am făcut reclamație la poliție pentru agresiune , dar ei îmi pot face mie reclamatie pentru violare de domiciliu? Precizez că ei stau in chirie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlLadDy , utilizator 11:52, 14 Martie 2017
Daca prietena dv sustine ca v-a permis accesul in locuinta ,nu mai puteti fi acuzat de fapta invocata
Nu conteaza calitatea utilizatorilor spatiului
Aveti proba care sa ateste prejudiciile generate de atitudinea parintilor prietenei ?
Daca vreti sa continuati procesul penal si sa aveti probe solide, trebuie sa va faceti un certificat medico-legal la IML pentru a fi depus la dosar ca dovada a vatamarilor. In functie de nr de ingrijiri medicale va fi incadrata fapta.

Dvs nu raspundeti in nici un caz de violare de domiciliu atat timp cat prietena v-a permis accesul.
Probele sunt pe telefonul tatalui ei care m.a filmat dupa ce m.a batut. Eram plin de sange pe fata si m.a pus sa jur ca nu ma mai aproprii de fiica lui.
Martor este fiica lui si sotia acestuia. Fiica lui o sa spuna adevarul in declarație , nu cred ca mama ei va face acelas lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament iza iza Buna ziua. As avea si eu o problema in care sa ma lamureasca cineva va rog daca se poate. Am o prietena care are un apartament proprietate personala unde ... (vezi toată discuția)
Accident rutier / alcool Daniel111 Daniel111 IIn urma cu doua saptamani, impreuna cu un prieten am consumat bauturi acloolice, am plecat impreuna cu masinile (doua) fiecare cu masina lui. Ne-am luat la ... (vezi toată discuția)