avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma juridica fara aprobarea vecinilor pentru sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma juridica fara aprobarea vecinilor pentru sediul social

Buna ziua, doresc sa infiintez o firma si doresc sa stiu pentru care dintre formele juridice existente nu am nevoie de aprobarea vecinilor directi pentru stabilirea sediului social intr-un bloc de apartamente.
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 09:08, 23 Martie 2017
Imi cer scuze pt. greseala ortografica din titlu.
aveti nevoie de avizul asociatiei pentru orice forma de firma, inclusiv pfa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme din cauza vecinilor la stabilirea sediului vasro vasro Doresc sa infiintez o firma intr-un apartament de bloc, dar nu pot obtine avizul vecinilor directi, desi il am pe cel al asociatiei de locatari. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Societati comerciale in blocuri de proprietari laurentiuo laurentiuo am cumparat un apartament intr-un bloc construit recent. in momentul cand l-am cumparat nu exista formata asociatia de proprietari. acest apartament l-am ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)