avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme din cauza vecinilor la stabilirea sediului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme din cauza vecinilor la stabilirea sediului

Doresc sa infiintez o firma intr-un apartament de bloc, dar nu pot obtine avizul vecinilor directi, desi il am pe cel al asociatiei de locatari.
Ce se poate face in acest caz? Nu as dori sa inchiriez un spatiu.
Ca varianta, daca infiintez sediul in alta localitate, dar activitatea se va desfasura in apartamentul meu (eventual ca punct de lucru), am nevoie de avizul vecinilor?
Sau daca declar SRL fara activitate (servicii de consultanta) mai e nevoie de acest aviz?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 09:59, 4 Septembrie 2006
oricum aveti nevoie de aviz

recomadare:

prima data faceti sediul fara activitate

dupa ce va ies actele il declarati cu activitate pentru ca nu vi se mai cere acordul la autorizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in sistem hotelier ile_lucu ile_lucu Buna ziua, Bunica mea detine un apartament in Brasov. Eu doresc sa il inchiriez in sistem holtelier insa nu sunt proprietara imobilului. Asadar,doresc sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma- comert electronic- flori krompaczki krompaczki Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma bazata pe comertul electronic cu plante si flori, de preferinta un SRL. In ultima vreme m-am tot informat legat de ... (vezi toată discuția)