avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decizie asociat unic privind revocare dizolvare cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decizie asociat unic privind revocare dizolvare cu lichidare voluntară

Buna ziua

Vă rog să mă ajutați cu un model de „Decizie asociat unic” pentru anularea deciziei de dizolvare cu lichidare voluntară care a fost publicată în Monitorul Oficial în luna februarie 2017. A fost o neînțelegere și acum asociatul unic dorește să continue activitatea.

Vă mulțumesc din suflet, anticipat .
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 09:07, 23 Martie 2017
se face decizia la fel ca cea de dizolvare doar ca in loc de : se dizolva...... se scrie simplu se renunta la dizolvarea solicitata prin decizia asociatului unic nr. ..din data.se depune la rc, se asteapta ca si la dizolvare aproximativ 2 luni(publicarea in m.of. si termenul deopozitie de 30 de zile ) si gata poate sa isi reia activitatea.asta daca nu s-a solicitat si radierea.nu se face decizie de anulare. se face alta decizie prin care se renunta la dizolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare livia.mazare livia.mazare buna ziua am si eu nevoie de ajutor o srl este suspendata si s-a luat decizia dizolvarii, lichidarii si radierii ei. stie cineva cum trebuie sa arate ... (vezi toată discuția)
Desfiintare sc DEEAPAN DEEAPAN Am infintat o firma pe 16 martie 2012, nu am avut si nu am nici un fel de evidenta si as vrea sa o desfintez cum pot face asta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Radiere srl cu asociat unic viorelada viorelada Va rog sa-mi transmiteti care sunt actele necesare radierii unui srl cu asociat unic,aflat in suspendare de 3 ani(in august) si costurile aferente. ... (vezi toată discuția)