avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati

Buna ziua.
Va rog sa-mi comunicati daca sumele colectate lunar de la locatari de catre asociatie pentru viitoarea reabilitare termica a blocului sunt supuse legal regimului penalitatilor de intarziere. Sumele apar pe listele lunare de cheltuieli cu intretinerea. Pana in prezent nu s-a executat nici proiectul lucrarii, lucrarea urmand sa demareze peste cel putin 2 ani. Daca exista, va rog temeiul legal. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 12:30, 14 Martie 2017
de regula, asociatia hotareste daca sumele sunt penalizabile sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Placare in regie proprie in locul reabilitarii termice Livia Costescu Livia Costescu Dupa ce am semnat intr-un tabel ca sunt de acord cu reabilitarea termica a blocului, am fost anuntati de conducerea asociatiei de proprietari ca nu s-au strans ... (vezi toată discuția)
Asociații de proprietari: se pot folosi banii din penalizările pe care le-am plătit din 2016 până in 2018 pentru lucrări de întreținere? Adrianvalentin82 Adrianvalentin82 Se poat folosi bani din penalizările pe care le-am platit din 2016 pana in 2018 pt lucrări de întreținere la blocul unde locuiesc? (vezi toată discuția)
Penalizari fond reparatii asociatie de proprietari rocky rocky Buna ziua, exista lege (si daca da, care este) care stipuleaza ca se pot aplica penalizari pentru neplata fondului de reparatii? Stiu ca este obligatoriu dar, ... (vezi toată discuția)